Aanbod 

Zie hieronder de programma’s & het volgen van losse sessies is mogelijk. Of doe de mini retreat…

Mijn meditaties zijn los verkrijgbaar.

Ook zit ik te denken aan een online programma, mocht je daarin interesse hebben, laat het me weten:)

Heartful Me: het basisprogramma

Ik stel een persoonlijk programma voor je samen. Als je hierin wensen hebt, neem ik die graag mee. Onderdeel hiervan is een stukje therapie: praten over wat er speelde en speelt in je leven. Hoe kun je anders tegen dingen aankijken, hoe kun je een positieve mindset ontwikkelen die ondersteunend is aan wat je graag wil in het leven. Daarnaast gaan we mindfulness/meditatie oefeningen doen samen en deze bespreken. Hierbij focussen we veel op je lichaam, je lichaam geeft heel veel aan en het is goed hier naar te luisteren. Maar vaak zijn we zo veel in ons hoofd bezig dat we vaak niet eens meer goed weten wat we in ons lichaam voelen.

Om meer bij je gevoel te komen helpen creatieve uitingen enorm. Met alleen praten komen we vaak niet goed helemaal bij ons gevoel. Muziek en schilderen/tekenen kunnen daarin heel goed werken. Het kan enorm goed werken om ons gevoel om te zetten in iets constructiefs (helpends) in plaats van destructief (niet helpend, het erger makend). Ook pak je hiermee meer de onbewuste lagen mee, die daardoor meer bewust kunnen worden, zodat je hiermee kan werken en/of het kan helen.

Ook helpt de natuur om je dichter bij jezelf te laten komen en je meer verbonden te voelen met de wereld om je heen. We gaan een stuk wandelen, eventueel in stilte of we doen bijvoorbeeld een meditatie oefening.

Verder kan ik Milow meenemen, in overleg natuurlijk, om lekker mee te knuffelen, maar eventueel ook voor een stukje energie en systemisch werk. 

Dit krijg je:

8 sessies 1 op 1 live of online.

+ de mogelijkheid om tussentijds contact te hebben en vragen te stellen

+ meditaties (o.a. opgenomen door mijzelf) & helpende korte oefeningen voor thuis….

Bonus:

* Een meditatie/bekrachtiging/liedje speciaal voor jou opgenomen.

Heartful Me 2.0: Het vervolg op het basisprogramma

Als je al wel een basis hebt gedaan in de richting van lichaamswerk of mindfulness en je graag daar nog graag meer in wil leren en verder in wil ontwikkelen. De opzet is hetzelfde, met wat meer verdieping in de oefeningen, andere vragen, andere gesprekken en meer verdieping op creatief vlak, muzikaal vlak en qua meditatie. Afgestemd op jou als persoon.

Verdiepingsprogramma Your Magical Heart

Als je al een poosje bezig bent met mindfulness, bewustwording, je lichaam voelen en graag meer wil gaan verdiepen.

Nog meer vanuit je hart en je passie leven. Je eigen pad volgen. Ontdekken wat vertrouwen op je intuïtie is, je overgeven aan het leven, manifesteren, contact maken met een hoger deel in jezelf, andere dimensies. Het ‘Weten’ in jezelf activeren of eigenlijk her-inneren.

Ontwikkelen van je hogere bewust – ZIJN

Dan is dit programma echt iets voor jou. Voor meer informatie neem contact op:)

 

Losse sessies

Hierbij kan ik gebruik maken van de verschillende elementen die ook beschreven staan bij de programma’s. Natuurlijk helemaal afgestemd op jou als persoon. 

Mini retreat: Natuur en Mindfulness

Mini versie van het programma. 3 of 4 uurtjes om dichterbij jezelf te komen. Even uit je drukke leven, tijd voor jezelf en je eigen proces, jezelf opladen en met vernieuwde energie weer verder kunnen.

Investering

* De programma’s  (sessies zijn 1 tot 1,5 uur)

1250 euro, inclusief alles wat hierboven wordt genoemd. 

* Mini retreat: Natuur en mindfulness

200 euro

* Een losse sessie van 45 min is 85 euro.