Wie ben ik?

Mijn naam is Dagmar de Vries. Ik werk volledig als zelfstandige sinds begin 2020. Ik heb in 2011 de Master psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, voltooid. Hierna heb ik mij verdiept in verschillende thema’s en kennis opgedaan door middel van verschillende trainingen en cursussen.  Bijvoorbeeld in de richting van mindfulness, meditatie, positieve psychologie, passievol leven, je hart volgen, systemisch werken, communicatie & verbinding. 

Ik heb als psycholoog en begeleider afgelopen 10 jaar veel ervaring op mogen doen in het werken met verschillende doelgroepen. Onder andere met mensen met hooggevoeligheid, autisme, AD(H)D, depressieve en angstige gevoelens, burn out, stress en vermoeidheid.

Ik kijk naar jou als persoon. Naar wie jij bent. Waar heb je last van? Wat heb je op dit moment nodig? Wat wil je graag bereiken? Hoe kan ik je daarin ondersteunen? Diagnoses spelen daarin voor mij een ondergeschikte rol. Wat is de oorzaak van hoe je je nu voelt en waar je tegen aan loopt? Dat is voor mij van groter belang en nodig om samen een oplossing te kunnen vinden of een manier te vinden om ermee om te gaan.

Daarnaast zoeken we naar het blije en gezonde stuk in jou en gaan we die verder ontwikkelen. Waar ben je goed in? Waar wordt je blij van? Wat is je passie?

Ik help je graag verder.

info@heartfulyou.nl 

06-82227798